Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Mia - 22 februari 2009 18:22

Grattis Ola med startnr 3341 hoppas att du inte har för ont i kroppen. Tiden för målgången var 10.54.27 vi får snart se när Olas bror går i mål Jonas Erksson startnr 3538

Av Mia - 22 februari 2009 17:13

Snö, snö, snö när ska det ta slut.. I helgen har det varit som vanligt lika trevligt när Örjan varit här. Hämtade han i Örebro i fredags,meningen var att han skulle kommit med sin bil men nu blev läget ett annat efterson han kvaddat sin Skoda ordenligt, han kör som en galning haha. Vi åkte sedan för att handla till matlagningen han bjöd på 2 timar för en god pasta med skink och ostsås, bra gjort och sen en del vin oxå.


Lördagen åkte vi in till Örebro och kollade på bilar och sen en snabbis in till Marieberg och sen handling på Coop för dagens matlagning med Örjan som tog endast 4 timmar, han är riktigt riktigt duktig och gott blir det.

Kollade lite på melodifestivalen och sen blev det bad i bubbelpoolen så klart.. Man somnade gott, vaknade i morse av huvudvärk men det gick att bota med Ipren och kaffe.

 Hade igår vid ett stilla ögonblick sagt att jag skulle hälsa på en boende i Stockholm så då kunde Örjan åka med, men hade inte ngn lust när jag såg massor med snö ute, men nu bar det iväg iallafall Örjan körde upp och det var sjutton va snö det var, även på stora vägarna. Plogabilarna lös med sin frånvaro. Efter min visit i Stockholm bar det av hemåt, men då kunde man köra på lite extra för vägarna var blöta.

Ovido - Quiz & Flashcards