Alla inlägg under februari 2009

Av Mia - 7 februari 2009 20:00

Eftersom vi inte la oss förens kl 04.00 så var det verkligen trött i mössan när jag skulle hem till mamma och mata kaninerna. Sen så väntade vi på att Örjan skulle dyka upp så vi kunde laga mat, den här gången blev han och Nicklas sittandes vi tv och sen framför datorn, inte tusan fick jag någon hjälp ajbaja Örjan eller fick du nog sist vi laga köttfärs limpa som tog näst intill 3 tim samtidigt som vi drack vitt och rött (Usch för rött, men det gick tydligen ) Kul hade vi.

Senare så kom Sofie & Johan satt och drack och sen små prat, sen var det baddags,,, HÄRLIGT

Av Mia - 6 februari 2009 21:33

Ikväll var vi åter igen inne i stan och åt Tacos med Sofie & Johan, mumsigt var det som vanligt. Sen hem och glo på Let´s dance.

Och sanna mina ord, sen ringde en gammal kompis Moltas från Örebro och undrade va vi gjorde, så nu är han på G till oss så det blir nog till att åka in till Linde igen på Folkan 13# hos Besim och Lyssna på Heart Breakers.

Av Mia - 3 februari 2009 18:10

Kul att kolla på facebook, alla som man känner borde bli medlemmar.


Och sen har man klarat av en dag på jobbet trots huvudvärk// Go Kväll

Av Mia - 2 februari 2009 18:10

Idag vaknade jag och kunde knappt få upp huvudet från kudden ,men imorgon är det jobb som vanligt.

Av Mia - 1 februari 2009 15:56

Det har blivit en sväng till Marieberg som nästan alla andra söndagar, fy dom är så tråkiga. Igår var vi och åkte i Hälleforsskogarna, nästan så att man kan åka vilse, TUR att GPS finns.

Har blivit medlemm i facebook tack vare Lill... Det är roligt att kolla runt där.

Ovido - Quiz & Flashcards