Alla inlägg den 6 mars 2009

Av Mia - 6 mars 2009 18:49

Idag har det hänt mkt. Först Huddinge för att en boende skulle på kontroll, mötte upp en anhörig där oxå som hämtade en stereo, sen skulle jag vidare med yttligare en boende som skulle hälsa på en tjej som bott hos oss tidigare. Väl där så blev vi bjudna på Tacos som hon lagat i ordning själv, Tusan vad det var gott. Sen ringde Ola och sa att dom var klara på Huddinge så då störtade jag iväg för att hämta dom, sen fick vi kaffe innan vi skulle vidare till Skarpnäcksgården för at lämna en tv till annan kille som oxå bott hos oss.

När vi då kom fram andra gången till Alby så var brandkåren + polis på plats.

LÄS ANNONS NEDAN. // trevlig helg! är hur slut som helst efter den här dagen:)

Av Mia - 6 mars 2009 18:48

Två till sjukhus efter höghusbrand

Publicerat i dag. 13:18

Två personer fördes i ambulans till sjukhus sedan en lägenhet i Alby i Botkyrka söder om Stockholm började brinna på fredagen.

Branden utbröt strax efter tolv på förmiddagen i en lägenhet på nionde våningen. En timme senare hade räddningstjänsten lyckats släcka elden, innan den hunnit sprida sig till övriga delar av huset.

- Två personer har förts till sjukhus med rökskador. Polis och räddningstjänst försöker övertala en tredje person att också uppsöka vård, säger Ann-Charlotte Wejnäs vid polisens länskommunikationscentral till DN.se.

Totalt 101 personer är skrivna på den aktuella adressen på Albyvägen. Polisen kommer under eftermiddagen att knacka dörr i fastigheten.

- Vi måste försäkra oss om att ingen mer är skadad, säger Ann-Charlotte Wejnäs.

Ovido - Quiz & Flashcards