Alla inlägg den 12 maj 2009

Av Mia - 12 maj 2009 20:23

Cecilia har kommit  för att sova över, vi får se hur länge hon stannar innan hennes mamma ringer och kollar och C tröttnar och åker hem bara för Lotta inte kan vara själv hemma.


Att man som förälder orkar hålla på så mot sina barn. Man måste för 17 låta dom vara ibland. Men, men dessa barn kommer aldrig att klara sig själva.


Hon är dessutom gravid igen, konstigt att mamma inte kan gå in och tala om att det kanske är dags att skaffa jobb och ordna upp allt innan man skaffar barn igen så snart efter att de första barnet dog.


Jag vet att jag inte är hennes mamma, men det är alltid till mig hon kommer när det väl gäller.

Om jag bara kunde vrida tiden bakåt !!

Av Mia - 12 maj 2009 17:01

Då var det redan tisdag. Igår så arbeta jag från kl 06.50 till 21.15, jag har 2 stackars arbetskamrater som är sjukskrivna den ena har fått en crosscykel på fingret så nageln slets bort och den andra har ont i kroppen och sina knän. Hoppas på att dom kommer igen snart !

Imorse var jag lite trött, höll fakstiskt på att försova mig, vilket var länge, länge sen det hände. Kunde inte lägga mig direkt efter jobbet igår kväll utan var tvungen att sitta vid datorn och kolla in FB =Facebook.


På fredag så ska vi ut med Anette E som fyllt 40, vi går till Folkan 13# på after work, vi brukar ha tokroligt när vi träffas alla och går ut, det ser vi framemot, dessvärrre blir det ingen Danmarksrea av till kompisen som fyller 50. Det får bli en annangång. Sorry!

Ovido - Quiz & Flashcards