Alla inlägg under mars 2009

Av Mia - 17 mars 2009 21:34

Jobbade till fyra, sen var det massa att uträtta, men jag hann. Växlade pengar, skriva papper på kontoret, sen hämta upp sonen och köra han till min syster, handlade kattmat + blommor till min mormors man som fyllde idag, jag fick en god smörgåstårtsbit innan jag for hem för att kolla det sista. Har jag glömt ngt så är det så....finns att handla i Thailand.

Kram till alla mina släktningar och vänner. Vi ses i april. // Kram :)


Tack syrran, mamma och Folke som tar hand om Jens och till våra hund och kattvakter..


OCH en STOR hälsning till Gun, ha det så trevligt när ni går och äter, tänker på dig!

Av Mia - 16 mars 2009 17:50

Ja inför resan alltså, inget annat. Gud va ja är duktig, jag får väl hjälpa mannen haha, jag har lyckat få tag i en liten väska till mig och allt finns i den. Mannens är lite större.

Av Mia - 16 mars 2009 16:23

Har idag varit en vanlig dag, förutom att jag har haft en elev brevid mig som ska vara hos oss i 4 v, så det får bli Lasse och dom på 2:an som får ta hand om henne medans jag är på semester.

Tack Gun för sms:et jag har inte hunnit svara men det kommer//kram


Har även kompletterat med en snygg rygga + magväska till min samling som jag ska ha på resan.

Av Mia - 15 mars 2009 17:23

Att packa väskan med det nödvändigaste. Det ska nog gå.

Av Mia - 15 mars 2009 14:45

Har varit som vanligt in en sväng till Örebro, suttit och skrivit offerter så nu hoppas vi på jobb efter Thailand, NU ÄR DET NÄRA bara 2 dagar. Och allt kring T är planerat sen får man väl se vad som händer, för det kommer att hända ngt, men vad vet vi inte förrens efteråt.


Härligt med vårsol, kanske det smälter bort all snö nu, hoppas det.

Av Mia - 14 mars 2009 21:25

Vem vinner ?? Säg det, jag är inte speciellt intresserad. Jag viker tvätt emellan och sen kollar jag lite.

Av Mia - 14 mars 2009 19:20

Idag har T varit och spelat shack i Ervalla, han var inte riktigt på allerten , men det har väl grund till hur han mår och hur han beter sig. Han har ju inte precis legat på + sidan direkt. Efter spelen idag så har han fått packa ihop för att åka till sin mamma i brickebacken, vi vill se hur det går innan vi far till Thailand. Hon måste lära sig hur sin son fungerar, och att det inte alltid är så jäkla lätt som hon tror och dessutom kan man inte vara kompisar med barnen, utan man måste ha god sida och vara en bra förebild + stark för att stå emot T galenskaper.

Ovido - Quiz & Flashcards